Hairy Mary

Frisør Hairy Mary holder til i Bud midt i sentrum.

Hairy Mary består av mor og datter bedrift og er meget godt etablert i hår og make up bransjen.

Den lokale frisørsalongen ble etablert i Bud høsten 2015, og hadde i tillegg tidligere en stor avdeling i Elnesvågen.

Frisørsalongen i Bud kan tilby litt velvære innen bryn styling og permanent make up innen lepper, eye liner og bryn tatto.
 
 

Hairy Mary ble etablert på Torgsenteret i Elnesvågen høsten 2007. Eier av Hairy Mary, Mary Anne Sørum, har drevet egen virksomhet innen hår siden 1996. Mary har drevet aktivt på ulike områder i frisørbransjen - blant annet ledet hårshow innenfor frisørfirmaer og holdt show-visninger i regi av sin egen frisørsalong.

På 90-tallet arbeidet Mary Anne som freelancer som fargeteknikker i et frisørfirma, også på 2000 tallet arbeidet Mary som fargeteknikker i et år for et annet frisørfirma.

Mary Anne har også deltatt siden 80-tallet på forskjellige frisørkonkurranser nasjonalt. Langt håroppsett / brud er Mary Anne sin spesialitet.

På eiersiden er også Mary sin datter og frisørkollega Linda Sofie Jørgensen, som har god fagkompetanse innen frisørfaget.

Hairy Mary har som intuisjon om å levere et godt varemerke innen hår tjenester i Fræna. Det var masse ståhei rundt navnet på salongen rundt oppstarten, men all reklame er god reklame. Vi stiller med høy fagkompetanse innen faget, og vi er faglig oppdatert gjennom et godt samarbeid med våre leverandører.

Hairy Mary & Oasen Velvære kan også tilby tjenester innenfor make up, voksing, bryn styling.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×