Drågen Smokehouse

Vårt mål var å produsere den beste røkte laksen i Norge, vi mener nå å ha nådd det målet ... 
 
Det var daglig leder Petter Aune som satte seg det målet. Petter Aune har i mange år drevet Fisk & Frisk og er velkjent i Norge for "fiskebilen" som har kjørt rundt på ulike torg og solgt fisk og skalldyr.

Petter så seg lei av den dårlige kvaliteten, av "røkt laks" som finnes på markedet. Noe av det har ikke engang vært i nærheten av røyk, noe har faktisk blitt røkt, (liggende på stålhyller), av fabrikerte røykmaskiner. En mindre hengt, under og etter røking. Dette er viktige detaljer som invirker på både smak, kvalitet, farge og tekstur. Petter har også kommet fram til urter (som blir plukket av oss selv lokalt i Bud) som gir vår laks en smakupplevelse som smelter i munnen. Du glemmer ikke smaken....... 

Hos oss røyker vi med 100% rent tre og urter. Laksen henges og alt gjøres for hånd fra første stund. Laksen hentes av oss på Aukra og blir behandlet innen 24 timer!! Laksen blir aldri fryst. Dette er world class produkt, det finnes i dag meget få røykerier igjen som ligger på dette nivå, vårt mål er å være nr 1 !!

Våre kunder er resturanter, hoteller, catering og div delikatesse butikker. Privatpersoner kan kjøpe laksen direkte av oss.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×