Bunnpris Bud

Bunnpris i Bud er en tradisjonsrik butikk med et stort og variert vareutvalg som også inkluderer fiskeutstyr, verktøy og kjøkkenutstyr, ved siden av dagligvarer. Arealet er doblet de siste årene, og med seg har daglig leder May Britt Helseth åtte ansatte over et aldersspenn fra 18 til 57 år.

Bunnpris på nett

Bunnpris på Facebook

epostbpbud@bunnpris.no


Tlf. 71 26 15 19 

Grunnlaget for det som i dag er Bunnpris Bud ble lagt så tidlig som i 1888, da Ole Larsen Hostad åpnet handel på Bergset. I 1904 flyttet han virksomheten til nye lokaler i Bud, og butikken gikk under navnet "Hostad-bua" helt til virksomheten flyttet inn i nåværende lokaler i 1980. Gamle-husa ble revet i 1982. I 1999 tok May Britt Helseth over driften etter at tidligere eier Lillian Kleppen takket for seg.

- Ser vi tilbake på de 10 årene vi har drevet, har det vært positiv vekst hele veien, spesielt etter at vi for fire år siden ble tilknyttet Bunnpriskjeden. Kjeden har en profil som passer oss perfekt fordi den gir oss frihet til å være kjøpmenn, ha ett bredt vareutvalg, og samtidig kunne være konkurransedyktige på pris på grunn av kjedetilhørigheten, sier May Britt Helseth.

Betjeningen i Bunnpris Bud er blitt en sammensveiset gjeng, hvor 18-år gamle Pia Helseth er yngste medarbeider, og Lisa Vikås er eldste. Bunnpris-gjengen er en sosial gjeng med sans for å gjøre ting sammen – i år løp alle "Jentebølgen" i Molde. I tillegg har gjengen vært på konserter og show, og benytter mange anledninger til å være sammen også utenfor arbeidstiden.

- Vi har hatt en stabil arbeidsstokk over mange år, med stor fagkunnskap, stor innsatsvilje og mye godt humør. Vi har i felleskap komponert vårt eget lokale slagord: "Se vårt store utvalg og opplev vår gode service!". Fravær fra jobben eksisterer nesten ikke hos oss, og vi satser mye på å skape en ryddig butikk med vekt på personlig service, smiler May Britt.

Hun tilskriver slagordet sine flinke medarbeidere, og det faktum at Bunnpris Bud selv tar inn en rekke non food-varer som lokalsamfunnet etterspør.

- Vi må ha slike varer tilgjengelig i lokalsamfunnet hvis ikke handelslekkasjen skal bli for stor, understreker May Britt Helseth.

Blant matspesialitetene er hjemmelagede salater med så godt rykte at kunder kommer langveis fra for å handle – men, oppskriftene er selvfølgelig hemmelige!

I sommersesongen dobles Buds befolkning. Turister i bobiler, campingvogner og båter som besøker Bud, Harøysund og Bjørnsund, skaper stor etterspørsel på varemarkedet.

- Turistsesongen har blitt svært viktig for oss, med den økningen det medfører, både for butikker, restauranter og overnattingssteder, sier May Britt er aktiv i Handelsforeningen i Bud som nå har søkt fylkesmannen om status som turiststed. Søknaden er innvilget og butikkene i Bud er åpne på søndager i sommermånedene.

 Det er viktig for den videre utviklingen av næringslivet i Bud at en slik tittel kan settes på vårt lokalsamfunn, sier daglig leder av Bunnpris Bud, May Britt Helseth.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×