Bud Kiosk og Spiseri

Midt i Bud sentrum ligger Bud Kiosk og Spiseri, en kombinasjon av kiosk, kafe og uteservering. I sommerhalvåret er den et naturlig møtested for turister og lokalbefolkning, og i vinterhalvåret et populært stikk-innom-sted for fastboende og besøkende. Innehaver og daglig leder Ørjan Skrivarhaug har sju medarbeidere på hel- og deltid, som deler byrdene i en serverings- og cateringbedrift som byr på mange utfordringer som ofte må takles på sparket.

- Jo da, det setter krav til både kreativitet og fleksibilitet å takle så mange kundegrupper som vi betjener i løpet av året, smiler Ørjan. Han legger ikke skjul på at han stoler på sine medarbeidere når det gjelder smidig behandling av stressede turister og faste, lokale kunder.

Bud Kiosk og Spiseri betjener nemlig et meget bredt sammensatt kundespekter. Ikke bare stopper lokale veifarende ved den koselige spiseplassen midt i allfarvei, i knutepunktet for trafikken mellom Ytre Fræna og Atlanterhavsveien, ikke langt fra populære Bud Camping med sine mange faste campingvognbeboere, og ikke mer enn et par steinkast fra turistmagneten Ergan Kystfort. Bedriften ligger allerede i sentrum for alle Buds rorbuturister. Når Nasjonal turistveg mellom Bud og Kårvåg er på plass, Kystsenteret i Bud etablert og Kyststien mellom Bud Camping og Kjekså er ferdig, ligger Bud Kiosk og Spiseri så å si midt i smørøyet for gjester av alle kategorier.

- Vi har all grunn til å se optimistisk på framtidsmulighetene på bakgrunn av det som skjer og de planer som det arbeides med i Bud. Ikke minst arbeidet med å gjøre bygda til et turiststed kan være viktig for oss, sier Ørjan.

Den lille bedriften i Bud sentrum har etter hvert valgt å skaffe seg flere ben å stå på, derfor har Bud Kiosk og Spiseri samlet flere funksjoner under samme tak. Her er tipping, videoutleie, kiosk, kafe og catering.

Ørjan Skrivarhaug og hans stab har lagt til rette for en betydelig satsing på cateringmarkedet. Matleveranser til alle slags selskaper, julebord, konfirmasjon, bursdager, bryllup og forretningslunsjer er blitt en betydelig nisje for Bud Kiosk og Spiseri, og bedriften har fått innpass både i Eide og Molde på dette markedet. Bud Kiosk og Spiseri er en liten bedrift med et stort potensiale i et stort nedslagområde.

- Vi strekker oss lang for å betjene våre kunder. Nå har også de offentlige etatene i både Fræna og våre nabokommuner oppdaget oss. og bestillingene til lunsjer og møtevirksomhet er økende. Likevel er vi først og fremst et stikk-innom-sted for fastboende og besøkende i Bud, sier daglig leder Ørjan Skrivarhaug i Bud Kiosk og Spiseri AS.

Facebooksiden vår

epost: mix.bud.kiosk@ngbutikk.net

Telefon 71 26 10 32
 
 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×