Bud Bensin og Fritid AS

Her er Bud sitt svar på kjøpesenter ! Vi har ett bredt varespekter. Fouten å være bensistasjon så selger vi fritidklær fra turspesialisten Stormberg og er enn fullverdig Malia fargehandel. Vi har også fiskeutstyr fra Sølvkroken,leketøy og gaveartikler.

Bud Bensin og Fritid på Facebook

Telefon: 71 26 94 90

Daglig leder Ketil Pedersen kan, foruten å fylle bensin på besøkende biler, tilby varer nærmest i god gammel landhandel-stil: Båtutstyr, fritidssklær, barneklær, støvler, leker, verktøy, hageredskap, fiskeutstyr, campingartikler, propan, gass og maling. Og selvfølgelig bilrekvisita.


I juni i 2007 byttet Statoil-stasjonen i Bud både eiere og kjedetilknytning .Dette er nå en YX betjent bensinstasjon, men har et nærmest overveldende tilbud av forskjellige varetyper. Alt fra spiker og fiskeutstyr til pølse med brød.

-YX-kjeden vinner stadig terreng på grunn av at medlemmene eier og driver sine egne bedrifter. Det medfører at vi kan legge vekt på de varer som lokalt etterspørres, og det er mange.

 Vi er kamuflert som en bensinstasjon, men er mere som ett kjøpesenter.Vi er også en Malia forhandler som tilbyr alt til din oppussing.Vi har også en jernvaredel med verktøy og ting og tang.

Det nye nå er vår interiør/gave avdeling med varer fra festival.Her er det en mengde pyntetinger og gaveartikler.

- Med et av markedets beste drivstoffavtaler, eget kjedekonsept og konkurransedyktige priser på butikkvarer og rekvisita,ønsker vi deg velkommen til Bud Bensin og Fritid.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×