Bryggjen i Bud

Bryggjen i Bud er en restaurant som hovedsakelig baserer seg på råvarer fra havet, men som også serverer tradisjonelle og smaksrike kjøttretter.
Bryggjen i Bud ligger ved havkanten i Bud med god utsikt mot havna og storhavet utenfor. Ergan Kystfort med fugleberget og moloen er nærmeste naboer.

I nær tilknytning til Bryggjen finner du Havhusa hvor det er mulig å overnatte i koselige omgivelser.
Bryggjen har en stor parkeringsplass for bil og buss og kun 50 meter til god gjestebrygge for båt.

Skjenkebevilgning med alle rettigheter.

 
 
 

Telefon: 71 26 11 11
Telefaks: 71 26 17 10

E-post: post@bryggjen.no
Web: www.bryggjen.no

Bryggjen på Facebook

John Einar fikk testet ut kokeferdighetene i 2001 da far og sønn drev Sjøbua Mat og Vinhus i Bud. I 2004 kjøpte han Bryggjen i Bud av gründeren Arne Viken.

Alle i familien Solheim er engasjerte i Bryggjen i Bud, men det er John Einar og datteren Mona som er ansvarlige for den daglige driften.

Bryggjen i Bud skreddersyr menyer etter ønske og årstider, og vi kan også tilby catering.
Vi lager koldtbord, tapas, Havets festbord, skalldyraften, to retters middag, tre retters middag, og mye mer.

 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×